Alles = perceptie, hug your customer

Heb je de guerillastunt van FRANK ook  meegekregen? In één woord: FANTASTISCH. Altijd mooi om de gevestigde orde een tik op de neus te geven. Stel je voor dat je staat te applaudiseren voor de collectie van Zeeman TextielSupers, terwijl je zeker weet dat Gianni Versace uit zijn graf herrezen lijkt te zijn. Dan wordt er echt een aanslag op je herstellingsvermogen én gevoel voor humor gedaan.

Ik heb ooit tijdens een wijnproeverij een stelletje bankiers alle superlatieven bij elkaar horen blaten. De krijtstrepen werd wijsgemaakt dat ze het huigje met een Chateau Pétrus aan het smeren waren. De chauffeurs van de heren mochten stante pede voorrijden, toen ze bij wijze van grap vernamen dat het druivensap uit literflessen bij de Aldi kwam a raison van € 3,49.

Alles is perceptie. Beleving. Als we dat als verkopers toch eens door zouden hebben. Dan hadden we de wereld!

twistingbythepool.jpg

Ik resideer momenteel in Zuid-Spanje en voel me daar prima thuis. Dat komt zo, ik doe het errug goed bij een temperatuur van 30+ met een luchtvochtigheid van 10-. Sinds een paar maanden liep ik weer eens door de straten van m'n dorp. Midden op de straat stopte een auto, er stapte iemand uit, liep op me af en omhelsde me zonder verdere aankondiging. Het was Oscar van de gelijknamige lokale Taberna. Wat fijn dat ik er weer was! Right, mate. Wat fijn dat ik er weer ben!