1½ jaarplan

Net weer een moment van bezinning gehad: mijn 1½-jaarcijfers zijn weer opgeleverd. Sinds ik er achter ben dat mijn economische bioritme een golfbeweging heeft van 1½ jaar, heb ik me er aan overgegeven. Het voordeel van 1 juli iets afronden is dat ik zomers makkelijker een feestje vier dan 's winters. Ik heb een half jaar langer de tijd gehad om mijn doelen te realiseren en op 1 januari 2009 heb ik ook nog eens een half jaar voorsprong.

Mijn nieuwe 1½ jaartarget is aan de forse kant. Dat komt vooral omdat ik de teller nooit op nul zet. Het is krankzinnig dat het onbekend is wat een verkoper in zijn totaliteit heeft gepresteerd voor een bedrijf en voor zijn klanten. Ieder jaar is dat op 1 januari alweer voltooid verleden tijd. Zelfs een prijzenkast is teveel gevraagd. Bij mij niet. Ik blijf doortellen.

Ik ben dus een nieuw 1½ boekjaar begonnen. Tijd voor nieuwe energie, licht en lucht. Ambitieuze en inspirerende plannen gaan tot executie komen.