Arno's Lifeline

Arno is een xsellerator™. Da's een beschermde titel voor iemand die grossiert in omzet en duurzaam resultaat. #winstgeving is zijn zingeving. Hij adviseert ambitieuze ondernemers en investors die met grote stappen snel thuis willen zijn.

Arno's entrepreneurship begon in de vroege jaren negentig. Sinds die tijd heeft hij met zijn ventures meer dan 100 bedrijven langdurig van binnen gezien. Niet van op de koffie, maar serieus bij klanten voor de troepen uitlopen. On the floor and in the field. Met keihard resultaat als gevolg. 

Tussen de bedrijven door was hij bestuurder van de Sales Management Association en in 2010 werd hij als eerste op het Europese vasteland gedecoreerd als Certified Coaching Associate van Gazelles' Mastering the Rockefeller Habits aka Scaling Up van groeigoeroe Verne Harnish. Sinds 2007 is hij autocraat van Royal Dutch Sales en tot 2016 vaste columnist voor het vakblad SalesManagement. Arno is verzamelaar van salesboeken en pendelt graag heen en weer tussen Nederland en Andalucía.